Gaat u binnenkort op vakantie? Kies voor iedere activiteit de juiste schoen! Wij geven u graag een aantal voorbeelden van goede schoenen.

Voor iedere activiteit de juiste schoen

Vakantietijd is een heerlijke tijd om te relaxen. Heerlijk met blote voeten langs de branding lopen in het zand goed voor de spieren. Lekker slenteren en lopen langs de boulevard met sandalen en slippers.

Wat veel mensen echter vergeten is om voor iedere activiteit de juiste schoen te kiezen. Je voorkomt verzwikkingen en letsel als je voor de juiste schoenen kiest! In dit blogartikel geven we een aantal voorbeelden van goede schoenen.

Goede wandelschoenen

Gaat u op uw vakantie wandelen? Doe dit dan met goede wandelschoenen zoals Lowa, Meindl en Salomon. Uw schoenspeciaalzaak kan u daar mee helpen.

 

Goede slippers of sneakers

Na de zomervakantie krijgen wij in de praktijk altijd meer mensen met hielpijnklachten. De reden daarvan is het lopen op te platte slippers of sneakers. De peesplaat onder de voet komt teveel op rek op platte schoenen, vooral bij voeten met een hoge wreef.

Dames slippers met uitneembaar voetbed

Slippers met een uitneembaar voetbed (ruimte voor eigen therapiezool) en afwikkeling(achter hoger en neus omhoog)Voorbeelden van merken:  Think, Durea, Waldlaufer, Hartjes en Wolky.

Damesslippers

Slippers met goed voetbed(niet uitneembaar), afwikkeling en demping zijn Fitflop, Oofos, Reef, Birkenstock en Teva.

Sandalen